Історія про два крісла

«Господи, Ти є захист мій, Ти є спасіння моє. Отче Небесний, якщо є воля Твоя, поверни душу мою до тіла мого».

Цією історією поділилася госпітальний капелан Ольга Лютко. 
"В чаті прилетіло повідомлення від парамедикині, яку ми відвідували в лікарні. Майже рік вона боролася за те, щоб її правильно "зібрали" після аварії. Я тоді надихнулася через те, що вона сама ще ледве встала на милиці, але вже почала волонтерити та допомагати військовослужбовцям.

Вона просила багатофункціональний інвалідний візок. Потрібно було, щоб спинка нахилялася, бо у хлопця перебита спина. Я закинула прохання у всі чати, які на мою думку, могли допомогти. Так і вийшло. Через тиждень візок приїхав в палату до хлопця. Але...
Мама бійця, оглянув його, була розчарована. Візок був звичайний, не багатофункціональний, до цього ще він потребував ремонту. Є одна важлива річ. Я про це вже не вперше пишу. Коли ми не просто працюємо, але співпрацюємо з Богом, тоді все так і відбувається. ЦІКАВО.

Головне не зупинятися. А продовжувати. Я загуглила цей багатофункціональний візок і одразу перший пошук дав результат. Візок коштував 30980 грн. Але чомусь його продавали за 12000 грн. Я згадала, що декілька днів тому, одна чарівна дівчина, я не знаю, де ця багатодітна мама бере гроші, сказала мені: "Якщо потрібно щось, пишіть". Я написала. У відповідь отримала: "Можете замовляти". 

Через день новисенький багатофункціональний візок прибув в лікарню. Але ж ця історія не про один візок, а про два. Не всі ще діючи особи виконали свою місію. І той перший візок поїхав в автосервіс. Дякуємо майстрам. Шиномонтаж пройшов успішно. І в той самий день зовсім з іншій лікарні, боєць потребував саме такий візок. 
Здається, Богу було б легше просто Самому дати кожному те, що йому потрібно. Але чомусь Він дуже хоче робити це через нас. Дякую Йому за це."

Illustration
Illustration

Бог близький до будь-кого, хто щиро кличе Його про допомогу. Він виконує всі бажання тих, хто у Нього вірить, Він чує їхні молитви і дає спасіння. Того, хто всім серцем Його любить, Господь завжди оберігає, і знищує усіх, що творять зло.

Псалом 144:18-20

Розкажи про Боже чудо

Бо не на лук свій надіюсь, і не меч мій врятує мене; але Ти Господь врятуєш нас від ворогів наших, і посоромиш тих, хто нас ненавидить.

Псалом 43:7-8

Прикріпити файл

Дякуємо за вашу розповідь

Наш редактор зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення/редагування вашої історії

Can't send form.

Please try again later.